021.525424 info@banje.info

Sportsko turistički centar WAI TAI Zlatibor

Sportsko turistički centar WAI TAI Zlatibor

STC Wai TAi Zlatibor

Sportsko turistički centar WAI TAI Zlatibor se nalazi u najlepšem delu Zlatibora, stotinak metara od jezera, na pešačkoj stazi zdravlja, okružen zelenilom i brojnim sportskim sadržajima (teniski tereni, bazeni, fudbalska igrališta). Wai Tai se nalazi pored Kraljevih konaka, nudi 14.300 kvadrata smeštajnog, sportskog, ugostiteljskog i zabavnog sadržaja. Ovaj  multifunkcionalni objekat je jedinstven na Zlatiboru, pre svega zbog savremene sportske dvorane i obezbeđenog parkinga za automobile i autobuse.
Gosti su turisti koji dolaze na porodični odmor, sportske ekipe, učesnici kongresa, team building projekata, đaci i polaznici letnjih i zimskih kampova.
STC Zlatibor se nalazi na 1.000 metara nadomorske visine, u uslovima čistog vazduha i čuvene ruže vetrova. Ovde se sreću mediteranska i kontinentalna klima, pa se Zlatibor hvali sa preko 200 sunčanih dana godišnje.
Smeštaj zadovoljava najviše standarde. Raspolažemo raznovrsnim smeštajnim kapacitetima: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe, studia, apartmani i ekskluzivni rezidencijalni apartman.
Video nadzorom i bežičnim internetom pokriven je čitav objekat.

[su_tabs vertical=”yes”][su_tab title=”Cenovnik”]

Cenovnik STC Wa Tai Zlatibor

stc wai tai zlatibor

NAPOMENE
– Cene su po osobi dnevno
– za decu do 2 godine se ne naplaćuje boravak deca od 2-7 godina plaćaju 50% cene smeštaja
– načini plaćanja: gotovina, virmanski, čekovi i platne kartice (Visa, Visa Electron, Dina, Master Card, Maestro)
– cene za sportske ekipe se ugovaraju posebno
– cena apartmana za manji broj osoba od predviđenog se uvećava za 50%

U cenu nije uračunata boravišna taksa:
– odrasli – 120,00 dinara
– deca od 7 do 15 godina – 60,00
– deca ispod 7 godina ne plaćaju
– osiguranje iznosi 10,00 dinara po osobi dnevno

[/su_tab]

[su_tab title=”Galerija”]

Galerija STC Wa Tai Zlatibor

[/su_tab]

[su_tab title=”Sadrzaj”]

Sadržaj STC Wa Tai Zlatibor

Sportsko turistički centar WAI TAI Zlatibor raspolaže sa 22 jednokrevetne, 2 dvokrevetne, 3 trokrevetne, 8 studia i apartmana i jednim rezidencijalnim apartmanom od 120 kvadrata. Smeštajne jedinice su opremljene po najvišim hotelijerskim normama, kvalitetnim nameštajem, flat tv ekranima, kablovskom televizijom, telefonom i bežičnim internetom.
Kupatila su opremljena fenom i kompletnom hotelskom kozmetikom.
Studia i apartmani su opremljeni i kuhinjom i trpezarijom, a većina ima i terasu.
Smeštajni kapaciteti se nalaze na drugom i trećem spratu. Recepcija i kafe se nalazi na trećem spratu, a pansionski restoran na prvom.

Pansionski restoran se nalaze na prvom spratu. Usluga je na bazi švedskog stola, a naša kuhinja je na raspolaganju brojnim sportskim ekipama koje često imaju i specifične zahteve pojačane ishrane sportista u pripremnom periodu.
Kafe se nalazi na trećem spratu, neposredno pored recepcije. Topla i osvežavajuća pića, dnevna štampa, dobra knjiga i TV  – atmosfera koja ispunjava trenutke odmora u prijatnom ambijentu.

Dodatni sadržaji u STC Zlatibor
U okviru hotelskog kompleksa nalaze se mnogobrojni sadržaji koji će upotpuniti boravak gostiju.
Pored multifunkcionalne sportske dvorane, na raspolaganju su teretana, fotelje za masažu, sala za bilijar i stoni tenis, mala sala za sastanke i prezentacije, uredjeni hotelski plato sa baštom.
Ukoliko ste ljubitelji pešačenja, “Staza zdravlja” polazi baš od STC Zlatibor ulicom Sportova ka spomeniku na Šumatnom brdu. U zimskim uslovima šetnju možete zameniti i nordijskim trčanjem.
Ljubitelji skijanja mogu uživati u samo devet kilometara udaljenom ski centru Tornik (1.496 metara), koji raspolaže šestosednom žičarom i dva ski lifta, ukupnog kapaciteta 5.400 skijaša na sat. Staze su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje.

[/su_tab]

[su_tab title=”Rezerviši”][CP_EASY_FORM_WILL_APPEAR_HERE][/su_tab][/su_tabs]

Kako rezervisati?
Vašu rezervaciju možete izvršiti putem slanja upitnika, slanjem e-maila ili telefonskim pozivom na broj 021525424.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.
Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.