021.525424 info@banje.info

Terme Zreče

TERME ZREČE

Terme Zreče su skriveni biser u bogatoj ponudi Slovenačkih termi

Terme Zreče se nalaze u severnom delu Slovenije, u podnožju Pohorja. Terme Zreče su skriveni biser u bogatoj ponudi slovenačkih termi. Gosti u Termama mogu uživati na 1600m2 vodenih površina, termalnim bazenima (zatvoreni i otovoreni), velikom Sauna selu sa 9 sauna, najnovijem wellness i spa centru Idila sa 4 sveta čulnih uživanja, masažama, beauty & spa tretmanima, relax programima, najmodernijim zdravstvenim i medico centrom, brojnim mogućnostima za sport i rekreaciju.

Divnu prirodu zaokružuje planina Rogla, koju se ispalti posetiti i nadisati se svežog planinskog vazduha. U neposrednoj bližini bazena nalazi se veštačko jezero, primerno za jutarnje šetnje ili nordijsko pešačenje.

Gosti mogu otići na brojne izlete na vinskom području područje Zlati Grič (Slovenjske Konjice), stari kartuzijanski manastir Žička kartuzija, staru kovačnicu (Ošlakova kovačija), Vitanje sa novim Kulturnim centrom Evropskih svemirskih tehnologija, Celje sa starim dvorcem i velikim šoping centrom.

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel ATRIJ Terme Zreč

Hotel ATRIJ Terme Zreče je jedan od najnovijih wellness i spa hotel u Sloveniji koji se nalazi u podnožju zelenog Pohorja, u gradu Zreče.

Hotel VITAL Terme Zreč

Hotel VITAL Terme Zreče nalazi se na severu Slovenije, nedaleko od grada Maribora. Hotel se nalazi u samom centru gradića Zreče.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.
Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.