1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

TERME ZREČE

Terme Zreče su skriveni biser u bogatoj ponudi Slovenačkih termi

Terme Zreče se nalaze u severnom delu Slovenije, u podnožju Pohorja. Terme Zreče su skriveni biser u bogatoj ponudi slovenačkih termi. Gosti u Termama mogu uživati na 1600m2 vodenih površina, termalnim bazenima (zatvoreni i otovoreni), velikom Sauna selu sa 9 sauna, najnovijem wellness i spa centru Idila sa 4 sveta čulnih uživanja, masažama, beauty & spa tretmanima, relax programima, najmodernijim zdravstvenim i medico centrom, brojnim mogućnostima za sport i rekreaciju.

Divnu prirodu zaokružuje planina Rogla, koju se ispalti posetiti i nadisati se svežog planinskog vazduha. U neposrednoj bližini bazena nalazi se veštačko jezero, primerno za jutarnje šetnje ili nordijsko pešačenje.

Gosti mogu otići na brojne izlete na vinskom području područje Zlati Grič (Slovenjske Konjice), stari kartuzijanski manastir Žička kartuzija, staru kovačnicu (Ošlakova kovačija), Vitanje sa novim Kulturnim centrom Evropskih svemirskih tehnologija, Celje sa starim dvorcem i velikim šoping centrom.

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel ATRIJ Terme Zreč

Hotel ATRIJ Terme Zreče je jedan od najnovijih wellness i spa hotel u Sloveniji koji se nalazi u podnožju zelenog Pohorja, u gradu Zreče.

Hotel VITAL Terme Zreč

Hotel VITAL Terme Zreče nalazi se na severu Slovenije, nedaleko od grada Maribora. Hotel se nalazi u samom centru gradića Zreče.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.