1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

TERME TOPOLŠICA

Topolšica poseduje sve ono što je potrebno za telo i dušu savremenog čoveka

Terme Topolsica. Prepustite se šaputanju šuma i žuborenju potoka, opustite se pogledom na zelenu simfoniju procvetalog života. Topolšica sa svojim izuzetnim prirodnim vrednostima poseduje sve ono što je potrebno za telo i dušu savremenog čoveka.

Prirodni lekoviti činioci su termalne/banjske vode i blaga srednje-planinska klima. Vodu termalnog/banjskog izvora (32˚C), koja je primenjiva za lečenje bolesti kičme i zglobova, stanja nakon povreda, postoperativnih stanja na rukama i nogama, bolesti disajnih organa, lakših oblika hroničnih oboljenja srca i krvotoka kao i hroničnih neuroloških oboljenja, smo uveli u naš unutrašnjo-spoljašnji bazenski kompleks i vodeni park Zora.

U restoranu uživajte u našoj bogatoj kulinarskoj ponudi, a za krače cavrljanje su kao stvoreni aperitiv bar i kafana sa baštom koja pored asortimana piča ima i obilnu ponudu slatkih užitaka. U obliznjim lokalnim restoranima možete sebi priuštiti jela pripremljena po proverenim tradicionalnim receptima.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.