1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

TERME PTUJ

Terme Ptuj nude brojne sportske aktivnosti
Ptuj, grad kulturno-istorijske baštine, termomineralne vode i gastronomskih specijaliteta, smešten je na 120 kilometara severoistočno od Ljubljane. Ove najmlađe terme Slovenije, razvijaju se u zagrljaju najstarijeg grada.

Stari grad sa dvorcem u kome je danas muzej, Dominikanski i Minoritski samostan svedoče o prošlim vremenima. Iz tri vrela sa dubine 1050–1590 m, izvire voda temperature 39-54°C i veoma je korisna pri lečenju i rehabilitaciji reumatičnih , degenerativnih oboljenja i neuroloških bolesti.

Terme Ptuj nude i brojne sportske aktivnosti: fitness, teniski centar sa osam otvorenih i zatvorenih terena, stoni tenis, mini golf, igre loptom, kuglanje, vožnja biciklom, jahanje, pešačke ture, splavarenje rekom Dravom, a u neposrednoj blizini su i tereni za golf.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel GRAND PRIMUS Terme Ptuj

Hotel GRAND PRIMUS Terme Ptuj se nalazi u termama Ptuj, najstarijem slovenačkom gradu koji datira iz rimskog perioda. 

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.