1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

TERME OLIMIA

Terme Olimia nalaze se uz samu reku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom

Terme Olimia nalaze se uz samu reku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom. Prirodno bogatsvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 30-37°C. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama.

Danas su terme omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Zimski „wellness centar” Termalia sa vodenim površinama i velikim izborom različitih sauna, kao i letnji termalni park Aqualuna predstavljaju vrhunsku atrakciju.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel SOTELIA Terme Olimia

Hotel SOTELIA Terme Olimia se nalazi u termama Olimia, nedaleko od mestašca Olimje, koje je 2009. dobilo zlatnu medalju na evropskom takmičenju za najlepše mesto

Hotel BREZA Terme Olimia

Hotel BREZA Terme Olimia se nalazi u mestu Olimje, u termama Olimia, hotel ima 167 dvokrevetnih soba i 18 apartmana. Hotel Breza nudi domaću atmosferu i čini boravak opuštenim

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.