1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

TERME LAŠKO

Termalni centar Laško je jedan od najstarijih termalnih centara u Sloveniji

Terme Laško Slovenija. Termalni centar Laško je jedan od najstarijih termalnih centara u Sloveniji. Poznavali su ga još rimski legionari, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem XIX veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austro-ugarskog cara Franje Josipa I.

Prirodno bogatsko je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C, a programi su predviđeni za sve one koji osećaju posledice savremenog i stresnog načina života.
Danas je Terme Laško savremeni centar zdravstvenog turizma u čijem se sastavu nalazi „wellness centar“ sa najmodernijim spa, sauna i termalnim centrima.

Pored zabave koju vam nudi veliki broj restorana i kafea, možete se rekreirati na dobro označenim biciklističkim i pešačkim stazama, uz tenis, stoni tenis, lov i ribolov, ili uz poslepodnevnu rekreaciju na velikom broju zatvorenih i otvorenih bazena sa đakuzijima.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel THERMANA PARK Laško

Hotel THERMANA PARK Laško se nalazi na svega 15 minuta lagane šetnje od samog centra mesta Laško, u netaknutom prirodnom okruženju reke Savinje, 85km od Ljubljane i 10km od Celja. 

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.