021.525424 info@banje.info

Terme Krka

TERME KRKA

Terme Krka najpoznatiji i termalni izvori sa najdužom tradicijom
Terme Krka – Šmarješke Toplice su savremeno slovenačko termalno lečilište, poznato po vrhunskim uslugama lečenja i odabranoj ponudi najsavremenijih usluga medico wellnessa. U Termama i njihovoj okolini je obilje mogućnosti za sportske i rekreativne delatnosti.

Pored prostranog parka lečilišta, kroz koji vodi botanički put na raspolaganju su brojna šetališta za pešake, staze za šetače i bicikliste, golf teren na Otočcu sa 18 rupa, udaljen samo 4 km, sportski park sa četiri teniska terena, sa terenima za fudbal, košarku i odbojku na plaži, igralište za mini golf, teren za boćanje i prostor za piknike.

Šmarješke Toplice udaljene su 460 km od Beograda, 60 km od hrvatske granice, 30 km od Ljubljane, 10 km od Novog Mesta.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel BALNEA Dolenjske Toplice

Hotel BALNEA Dolenjske Toplice se nalazi u hladu stogodišnjeg drveća u srcu Dolenjskih Toplica. Toplim panoramskim hodnikom je povezan sa Wellness centrom Balnea

Hotel KRISTAL Dolenjske Toplice

Hotel KRISTAL Dolenjske Toplice se nalazi u centru malog mesta i povezan je hodnikom sa hotelom Balnea, i dalje sa Wellness centrom Balnea.

Hotel ŠPORT Otočec

Hotel ŠPORT Otočec je smešten u Otočcu, u slovenačkoj Dolenjskoj regiji, 7 km od Novog Mesta. Hotel pripada grupaciji Terme Krka

Hotel SMARJETA Šmarješke Toplice

Hotel SMARJETA Šmarješke Toplice se nalazi u predivnoj prirodi, uz hotel Vitarium. Hodnikom je povezan sa kompleksom Vitarium.

Hotel VITARIJUM Šmarješke Toplice

Hotel VITARIJUM Šmarješke Toplice se nalazi u predivnoj netaknutoj prirodi, uz hotel Šmarjeta i raspolaže sa 138 ležajeva u sobama, suitama i apartmanima.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.
Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.