1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

TERME KRKA

Terme Krka najpoznatiji i termalni izvori sa najdužom tradicijom
Terme Krka – Šmarješke Toplice su savremeno slovenačko termalno lečilište, poznato po vrhunskim uslugama lečenja i odabranoj ponudi najsavremenijih usluga medico wellnessa. U Termama i njihovoj okolini je obilje mogućnosti za sportske i rekreativne delatnosti.

Pored prostranog parka lečilišta, kroz koji vodi botanički put na raspolaganju su brojna šetališta za pešake, staze za šetače i bicikliste, golf teren na Otočcu sa 18 rupa, udaljen samo 4 km, sportski park sa četiri teniska terena, sa terenima za fudbal, košarku i odbojku na plaži, igralište za mini golf, teren za boćanje i prostor za piknike.

Šmarješke Toplice udaljene su 460 km od Beograda, 60 km od hrvatske granice, 30 km od Ljubljane, 10 km od Novog Mesta.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel BALNEA Dolenjske Toplice

Hotel BALNEA Dolenjske Toplice se nalazi u hladu stogodišnjeg drveća u srcu Dolenjskih Toplica. Toplim panoramskim hodnikom je povezan sa Wellness centrom Balnea

Hotel KRISTAL Dolenjske Toplice

Hotel KRISTAL Dolenjske Toplice se nalazi u centru malog mesta i povezan je hodnikom sa hotelom Balnea, i dalje sa Wellness centrom Balnea.

Hotel ŠPORT Otočec

Hotel ŠPORT Otočec je smešten u Otočcu, u slovenačkoj Dolenjskoj regiji, 7 km od Novog Mesta. Hotel pripada grupaciji Terme Krka

Hotel SMARJETA Šmarješke Toplice

Hotel SMARJETA Šmarješke Toplice se nalazi u predivnoj prirodi, uz hotel Vitarium. Hodnikom je povezan sa kompleksom Vitarium.

Hotel VITARIJUM Šmarješke Toplice

Hotel VITARIJUM Šmarješke Toplice se nalazi u predivnoj netaknutoj prirodi, uz hotel Šmarjeta i raspolaže sa 138 ležajeva u sobama, suitama i apartmanima.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.