021.525424 info@banje.info

Terme Čatež

TERME ČATEŽ

Terme Čatež zahvataju površinu od 13.000m2, sa 10 bazena sa termalnom vodom

Terme Čatež se nalaze izmedju dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci, na cca 8 km od granice sa Hrvatskom i na samo 430 km od Beograda, i predstavljaju jedan je od vodećih termalno-turističkih centara u Sloveniji sa bogatom ponudom i programima na vodi.

Terme Čatež zahvataju površinu od 13.000m2, i na tom prostoru raspoređeno je 10 bazena sa termalnom vodom čija se temperatura kreće između 26 i 36 ° C, kao i termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen «Ostrvo Pirata», «Sauna park» sa osam različitih sauna, kao i zdravstveni centar i cenar lepote sa zadivljujućim rimskim kupatilom i različitim vrstama masaža.

Pored vodenih programa rekreacije terme nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportskom rekreacionom centru, golf terene u Mokricama, a za ljubitelje kocke tu je i Grand Casino Lido Terme Čatež.Kompleks je podeljen na Letnju ( od aprila do oktobra ) i Zimsku termalnu rivijeru (dostupna tokom cele godine).

PONUDA SMEŠTAJA

Apartmani ČATEŽ Terme Čatež

Apartmani ČATEŽ Terme Čatež se nalazi u sklopu kompleksa Termi Catež, u predivnoj prirodi, u blizini zimske i letnje Termalne riviere.

Hotel TOPLICE Terme Čatež

Hotel TOPLICE Terme Čatež je idealan objekat za porodični odmor, sportiste i posebno za osobe koje vole dinamičan i aktivan odmor.

Hotel ČATEŽ Terme Čatež

Hotel ČATEŽ Terme Čatež se nalazi u neposrednoj blizini letnje Termalne rivijere i povezan je toplim hodnikom sa zimskom Termalnom rivijerom

Hotel TERME Terme Čatež

Hotel TERME Terme Čatež se nalazi u sklopu Termi Čatež – najvećeg slovenačkog prirodnog lečilišta i jednog od najvećih slovenačkih turističkih centara

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.
Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.