1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

TERME ČATEŽ

Terme Čatež zahvataju površinu od 13.000m2, sa 10 bazena sa termalnom vodom

Terme Čatež se nalaze izmedju dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci, na cca 8 km od granice sa Hrvatskom i na samo 430 km od Beograda, i predstavljaju jedan je od vodećih termalno-turističkih centara u Sloveniji sa bogatom ponudom i programima na vodi.

Terme Čatež zahvataju površinu od 13.000m2, i na tom prostoru raspoređeno je 10 bazena sa termalnom vodom čija se temperatura kreće između 26 i 36 ° C, kao i termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen «Ostrvo Pirata», «Sauna park» sa osam različitih sauna, kao i zdravstveni centar i cenar lepote sa zadivljujućim rimskim kupatilom i različitim vrstama masaža.

Pored vodenih programa rekreacije terme nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportskom rekreacionom centru, golf terene u Mokricama, a za ljubitelje kocke tu je i Grand Casino Lido Terme Čatež.Kompleks je podeljen na Letnju ( od aprila do oktobra ) i Zimsku termalnu rivijeru (dostupna tokom cele godine).

PONUDA SMEŠTAJA

Apartmani ČATEŽ Terme Čatež

Apartmani ČATEŽ Terme Čatež se nalazi u sklopu kompleksa Termi Catež, u predivnoj prirodi, u blizini zimske i letnje Termalne riviere.

Hotel TOPLICE Terme Čatež

Hotel TOPLICE Terme Čatež je idealan objekat za porodični odmor, sportiste i posebno za osobe koje vole dinamičan i aktivan odmor.

Hotel ČATEŽ Terme Čatež

Hotel ČATEŽ Terme Čatež se nalazi u neposrednoj blizini letnje Termalne rivijere i povezan je toplim hodnikom sa zimskom Termalnom rivijerom

Hotel TERME Terme Čatež

Hotel TERME Terme Čatež se nalazi u sklopu Termi Čatež – najvećeg slovenačkog prirodnog lečilišta i jednog od najvećih slovenačkih turističkih centara

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.