1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

ROGAŠKA SLATINA

Blago Rogaške Slatine je zaštićena, unikatna lekovita mineralna voda Donat MG

Rogaška Slatina je mesto koje su u davnoj prošlosti neprestano posećivali mnogi članovi evropske elite (kralj Aleksandar, car Franz Jozef, grof Attems, Napoleonov brat, ban Petar Zrinski, kompozitor Franz List i mnogi drugi).

Blago Rogaške Slatine je zaštićena, unikatna lekovita mineralna voda Donat MG, najbogatija voda na svetu magnezijumom. Iz izvora u Rogaškoj Slatini, ova voda vekovima predstavlja nepresušan izvor zdravlja i temelj „balneo“ terapije koja se bazira na proverenim rezultatima i blagodetima tog prirodnog bogatstva. Sa svojom blagom klimom i predivnom okolinom, Rogaška Slatina nudi velike mogućnosti za sportske aktivnosti. Uz kupanje i plivanje u bazenima Rogaške rivijere, moguće je i igranje tenisa, košarke, odbojke, šetnja ili planinarenje.

U okviru kompleksa postoje unutrašnji i spoljašnji bazeni, whirpool-i i više od 100 masažera. Gosti se mogu aktivirati uz gimnastiku u bazenu ili opustiti na podvodnim ležaljkama, a temperatura vode je između 27-36°C.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.