021.525424 info@banje.info

Rimske Terme

RIMSKE TERME

Rimske terme se nalaze u Rimskim Toplicama, u srcu neokrnjene prirode

Rimske terme se nalaze u Rimskim Toplicama, na reci Savinja, gde pod obroncima visokog Stražnika iz dolomitskih stena izvire termalna voda. U srcu neokrnjene prirode, gde se susreću bogata istorija i današnja arhitektura, tradicija priča pricu o Rimskim termama.  Zdravstveni efekat termalnih voda znali su ceniti još i stari Rimljani, koji su tu i sagradili prve terme.

Wellness centar termi uređen je po uzoru na rimska kupališta i po tome se izdvaja u odnosu na druge termalne centre Slovenije. Na raspolaganju su unutrašnji i spoljašnji panoramski bazen sa temperaturom 32°C, 4 unutrašnja i 3 spoljašnja sa masažerima (35°C), kupke vodenih nimfi, masaže i nega tela, raznovrsna ponuda wellness tretmana, opuštanje u finskim, rimskim, infracrvenim, bio-aroma, turskim, ruskim i slanim saunama.

PONUDA SMEŠTAJA

RIMSKI DVOR Rimske Terme

Hotel RIMSKI DVOR Rimske Terme se nalazi u Rimskim Termama, između hotela Sofijin dvor 4* i Zdraviliški dvor 4*. Terme Laško su udaljene oko 9 kilometara.

SOFIJIN DVOR Rimske Terme

Hotel SOFIJIN DVOR Rimske Terme se nalazi na uzvišenju, u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima i pešačkim stazama koje podstižu aktivan odmor i relaksaciju

ZDRAVILIŠKI DVOR Rimske Terme

Hotel ZDRAVILIŠKI DVOR Rimske Terme je povezan sa hotelima Sofijin i Rimski dvor i čini sa njima celinu, iako je po tradiciji najstariji, ne samo u Rimskim termama nego i šire, u okruženju.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.
Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.