1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

RIMSKE TERME

Rimske terme se nalaze u Rimskim Toplicama, u srcu neokrnjene prirode

Rimske terme se nalaze u Rimskim Toplicama, na reci Savinja, gde pod obroncima visokog Stražnika iz dolomitskih stena izvire termalna voda. U srcu neokrnjene prirode, gde se susreću bogata istorija i današnja arhitektura, tradicija priča pricu o Rimskim termama.  Zdravstveni efekat termalnih voda znali su ceniti još i stari Rimljani, koji su tu i sagradili prve terme.

Wellness centar termi uređen je po uzoru na rimska kupališta i po tome se izdvaja u odnosu na druge termalne centre Slovenije. Na raspolaganju su unutrašnji i spoljašnji panoramski bazen sa temperaturom 32°C, 4 unutrašnja i 3 spoljašnja sa masažerima (35°C), kupke vodenih nimfi, masaže i nega tela, raznovrsna ponuda wellness tretmana, opuštanje u finskim, rimskim, infracrvenim, bio-aroma, turskim, ruskim i slanim saunama.

PONUDA SMEŠTAJA

RIMSKI DVOR Rimske Terme

Hotel RIMSKI DVOR Rimske Terme se nalazi u Rimskim Termama, između hotela Sofijin dvor 4* i Zdraviliški dvor 4*. Terme Laško su udaljene oko 9 kilometara.

SOFIJIN DVOR Rimske Terme

Hotel SOFIJIN DVOR Rimske Terme se nalazi na uzvišenju, u netaknutoj prirodi, okružen termalnim izvorima i pešačkim stazama koje podstižu aktivan odmor i relaksaciju

ZDRAVILIŠKI DVOR Rimske Terme

Hotel ZDRAVILIŠKI DVOR Rimske Terme je povezan sa hotelima Sofijin i Rimski dvor i čini sa njima celinu, iako je po tradiciji najstariji, ne samo u Rimskim termama nego i šire, u okruženju.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.