1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

PORTOROŽ

Portorož je turistička prestonica slovenačkog primorja

Portorož je turistička prestonica slovenačkog primorja. Smešten u samom Piranskom zalivu, u blizini Italije, ovaj gradić nudi sve pogodnosti velikog turističkog letovališta. Sa svojim sadržajima koje čine brojni hoteli, marinom, sportskim terenima, zabavnim parkovima, vinotekama i kazinom privlači posetioce iz svih krajeva sveta.

Tokom boravka u Portorožu možete odsesti u nekom od objekata: hotel Mirna, hotel Neptun, hotel Apollo Slovenija, hotel Riviera i hotel GH Portorož.

U tretmanima je prisutna upotreba slanog blata i morske soli, a prijatna klima, termomineralna voda i more samo još pospešuju blagotovorni uticaj na ceo organizam. Termomineralna voda je po svom hemijskom sastavu jedinstvena u ovom delu Evrope, a kupanje u bazenu pozitivno deluje na respiratorni sistem, kožu, sistem za kretanje, opšte zdravlje i dobro raspoloženje.

Pogledajte ponude za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.