1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

KOPER

Koper je turističko mesto i glavna pomorska luka slovenačke obale

Koper je jedno od većih mesta u Sloveniji. Samo mesto dom je oko 23500 stanovnika. Mesto se nalazi u lepom prirodnom okruženju iza zimzelenih vrhova sredozemnog rastinja.

Koper je turističko mesto i glavna pomorska luka slovenačke obale. Smešten je u istoimenoj zalivu Jadranskog mora. Mesto je udaljeno od Trsta (Italija) oko 20 km, a od Ljubljane, glavnog grada Republike Slovenije, oko 100 km.

Najveća turistička atrakcija, koja tokom cele godine koja privlači veliki broj putnika, je Aquapark Hotel ŽUSTERNA. Osim brojnih poslovnih ljudi i sportista, rado ga posećuju brojni turisti, u potrazi za wellnessom i aktivnim odmorom.

Vidi ponudu za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel Aquapark ŽUSTERNA Koper

Hotel Aquapark ŽUSTERNA leži uz obalu, na periferiji mesta, uz put Koper-Izola. Hotel Aquapark ŽUSTERNA je najveći vodeni park na slovenskoj obali.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.