021.525424 info@banje.info

Koper

KOPER

Koper je turističko mesto i glavna pomorska luka slovenačke obale

Koper je jedno od većih mesta u Sloveniji. Samo mesto dom je oko 23500 stanovnika. Mesto se nalazi u lepom prirodnom okruženju iza zimzelenih vrhova sredozemnog rastinja.

Koper je turističko mesto i glavna pomorska luka slovenačke obale. Smešten je u istoimenoj zalivu Jadranskog mora. Mesto je udaljeno od Trsta (Italija) oko 20 km, a od Ljubljane, glavnog grada Republike Slovenije, oko 100 km.

Najveća turistička atrakcija, koja tokom cele godine koja privlači veliki broj putnika, je Aquapark Hotel ŽUSTERNA. Osim brojnih poslovnih ljudi i sportista, rado ga posećuju brojni turisti, u potrazi za wellnessom i aktivnim odmorom.

Vidi ponudu za ostale Slovenačke terme

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel Aquapark ŽUSTERNA Koper

Hotel Aquapark ŽUSTERNA leži uz obalu, na periferiji mesta, uz put Koper-Izola. Hotel Aquapark ŽUSTERNA je najveći vodeni park na slovenskoj obali.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.
Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.