021.525424 info@banje.info

Bohinj Slovenija

BOHINJ

Bohinj se nalazi u zapadnom delu Slovenije, smešten u srcu Julijskih Alpa

Bohinj se nalazi u zapadnom delu Slovenije, smešten u srcu Julijskih Alpa, u podnožju Triglava, na obroncima istoimenog nacionalnog parka, pravi je dragulj netaknute prirode. Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelepog jezera učiniće ga nezaboravnim.

Hotel Park, potpuno nov hotel i jedan od najboljih u Sloveniji, nalazi se na samom vrhu Triglavskog parka. Skijalište Kobla nalazi se odmah iza hotela, a do skijališta Vogel koje je udaljeno 7 km od hotela organizovanj je prevoz mini busom. Hotel ima 102 standardne sobe, 7 luksuznih apartmana i 1 predsednički apartman.
Sve sobe su veoma komforne i imaju kupatilo (WC, kada/ tuš, fen, mini bar, telefon, itnerent, plazma TV, radio i klimu).

Gosti mogu da uživaju u hotelskom restoranu sa nacionalnom kuhinjom ili u „a la carte“ restoranu. U sastavu hotela je aqua park sa 380 m2 vodene površine sa toboganima, stenama za penjanje, whirlpoolom, raznim masažama, turskom i finskom saunom i fitness centrom. Gosti mogu da se zabave u modernoj kuglani, a za goste hotela obezbeđena je garaža i skijašnica.

PONUDA SMEŠTAJA

Hotel BOHINJ ECO Bohinj

Hotel BOHINJ ECO Bohinj se nalazi na vrhu Triglavskog parka u Bohinjskoj Bistrici. Hotel BOHINJ ECO je prvi ECO hotel u Sloveniji ima 102 sobe i 8 luksuznih apartmana.

AUTOBUSKE KARTE DO SLOVENIJE

Autobuske karte do mesta u Sloveniji možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima.
Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.