021.525424 info@banje.info

Tara

Tara, planina Tara Srbija

Planina Tara

Planina Tara ima izuzetno povoljne uslove za razvoj turizma. Sezona traje tokom cele godine, povoljni su klimatski uslovi i ima veliki broj sunčanih dana. Pre dvadesetak godina, 1981.godine Skupština Srbije je posebnim Zakonom područje Tare proglasila za Nacionalni park Tara, koji pokriva 19200 hektara.

Tara je planina u zapadnom delu Republike Srbije. Tara ima prosečnu nadmorsku visinu od 1200 m, najviši vrh je Kozji rid sa 1591 mnv, a najniža tačka je jezero Perućac 291 mnv. Klima Tare je planinska, sa svežim letima, i hladnim i snežnim zimama. Tara je i dom mrkog medveda, divokoza, orlova i sokola.

Skijaški tereni nalaze se u reonu Predovog krsta, sa visinskom razlikom od 500 m. Dužina staze je od 3 do 5 km. Reljef Tare ima pogodna rekreativna svojstva, jer mali nagibi pogoduju šetnji, jahanju, različitim sportskim igrama, korišćenju trim staze i slično.

Udaljenost od Novog Sada do Tare je 285 km.
Udaljenost od Beograda do Tare je 205 km.

Smeštaj na Tari je organizovan u privatnom smeštaju i hotelima.

Depadans JAVOR Tara

Depadans JAVOR Tara Depandans JAVOR Tara kapaciteta 40 ležaja, posluje u sastavu hotela „Omorika“ od kog je udaljen oko 100 metara i nalazi se u hladu borove šume. Gosti „Javora“ koriste usluge...

Hotel BELI BOR Tara

Hotel BELI BOR Tara Hotel BELI BOR Tara je smešten u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km. Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza....

Hotel OMORIKA Tara

Hotel OMORIKA Tara Hotel OMORIKA Tara. U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju. Hotel je sa tri zvezdice i...

Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.