021.525424 info@banje.info

Kopaonik

Kopaonik je najveći planinski masiv u Republici Srbiji. Najviši deo Kopaonika je Pančićev vrh (2017 m), zatim slede Karaman (1934 m) i Gobelja (1834 m). Na višim delovima planine je četinarska, smrčeva i jelova šuma, a po stranama bukova i hrastova šuma. Turistički centar atraktivan je turistima tokom cele godine.

Kopaonik je najveći turistički planinski centar u Republici Srbiji, sa brojnim smeštajnim kapacitetima, raznovrsnom turističkom ponudom, sistemom skijaških staza i žičara i drugom infrastrukturom.

Planina Kopaonik se može pohvaliti sa oko 200 sunčanih dana godišnje i sa oko 62 km staza i ski puteva. Većina staza opremljena je sistemom za veštački sneg koji omogućava uživanje u skijaškim sportovima tokom cele skijaške sezone. Sve ski staze su povezane sistemom žičara i ski liftova. Mališanima i početnicima na raspolaganju su ski škole sa iskusnim i licenciranim instruktorima.

Kako rezervisati?

Vašu rezervaciju možete izvršiti putem e-maila ili telefonskim pozivom.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.

Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.