021.525424 info@banje.info

Odmaraliste PLANUM Zlatibor

Odmaraliste PLANUM Zlatibor

planum-55 Odmaralište PLANUM smešteno je na najlepšem delu Zlatibora u neposrednoj blizini jezera, gde se ukrštaju dve klimatske struje koje povoljno deluju na zdravlje ljudi. U blizini je autobuska i zdravstvena stanica. Okružen je borovom šumom. Ljubazno osoblje, raznovrstan meni i prijatna atmosfera su razlog više da gost dode na Zlatibor i boravi u našem objektu. Odmaralište poseduje 80 ležajeva u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima. Sve sobe imaju TWC ili kupatilo, telefon, a vecina poseduje i televizor. Apartmani su luksuzno opremljeni, na dva nivoa, sa dva ili tri kreveta. Nadaleko poznata domaca kuhinja zlatiborskog kraja gostima ce uciniti boravak još prijatnijim. [su_tabs vertical=”yes”][su_tab title=”Cenovnik”]

Cene su izražene u dinarima, po osobi, po danu, na bazi polupansiona.

cenovnik-odmaraliste-planum-zlatibor

Doplate i popusti:

uslovi za hotel Planum Zlatibor Ishrana: švedski sto/kontinentalni meni (zavisno od broja gostiju u hotelu) Prevoz: Sopstveni ili autobuski. Cena aranzmana obuhvata: Smeštaj na bazi polupansiona. Cena aranzmana ne obuhvata: doplate, individualne i ostale troškove koji nisu predviđeni programom. Način plaćanja: Uplata na blagajni, na račun ili platnim i kreditnim karticama. gotovinsko plaćanje: •- 30% akontacije prilikom rezervacije, a ostatak 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko se u predviđenom roku ne izvrši uplata preostalog iznosa do pune cene aranžmana, smatra se da je putnik odustao od putovanja i da je rezervacija otkazana. odloženo plaćanje: •- Administrativna zabrana: 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 mesečne rate. •- Čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 mesečne rate. [/su_tab] [su_tab title=”Galerija”] Content 2 [/su_tab] [su_tab title=”Rezerviši”] [CP_EASY_FORM_WILL_APPEAR_HERE] [/su_tab][/su_tabs]
Kako rezervisati?
Vašu rezervaciju možete izvršiti putem slanja upitnika, slanjem e-maila ili telefonskim pozivom na broj 021525424.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.
Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.