021.525424 info@banje.info

Hotel OMORIKA Tara

Hotel OMORIKA Tara

Hotel OMORIKA Tara

Hotel OMORIKA Tara. U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju.

Hotel je sa tri zvezdice i raspolaže sa:
 dva apartmana prezident,
 osam apartmana,
 156 komfornih soba.
Sve sobe su sa direktnom telefonskom linijom i TV aparatom-satelitski program.

Pored hotelskog restorana, na raspolaganju gostima je i banket sala, VIP salon, aperitiv bar, poslastičarnica, terasa, prodavnica suvenira, frizerski salon, salon lepote, ambulanta, biblioteka i niz drugih sadržaja koji gostima boravak čine prijatnim. Brinući se da boravak bude prijatan, i u rekreativnim aktivnostima raznovrstan, hotel nudi sadržaje kao što su: poluolimpijski zatvoreni bazen sa saunom, teretana, kuglana, stoni tenis, bilijar, salon igara za decu, internet cabinet, ambulanta, biblioteka. Bežični internet je dostupan u holu hotela i svim salama. Nadmorska visina od 1059 metara, vrlo povoljni klimatski uslovi, veliki broj sunčanih dana, četinarska šuma i sportski tereni, garantuju dobre uslove za pripreme sportista u različitim disciplinama. U neposrednoj blizini hotela je travnati fudbalski teren, trim staza duga 1900 metara sa sportskim spravam, 10 km uređenih šetnih staza u borovoj šumi, dva teniska terena i tereni za rukomet, košarku i odbojku kao i ski staza duga 300 metara pogodna za školu skijanja. U hotelu se održava veliki broj seminara, kongresa i savetovanja jer u svom sastavu ima kongresnu salu sa potrebnom audio-vizuelnom opremom i više manjih sala za rad.

[nggallery id=2]

cenovnik hotel Omorika Tara

Cene su izražene u dinarima, po osobi, po danu.

– Noćenje sa doručkom je po ceni od 95% od cene polupansiona (večera-noćenje-doručak) za određenu smeštajnu jedinicu. – Doplata za pansionski ručak u hotelu „Omorika“ sa depandansom „Javor“ je 600,00 dinara, i hotelu „Breza“ 450,00 – 600,00 dinara. – Deca do tri godine ne plaćaju boravak ukoliko ne koriste ništa, a deca od 3 do 10 godina plaćaju:

– 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu, – 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja.

U cenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje što se plaća posebno. Gosti hotela ne plaćaju korišćenje bazena, saune i teretane.

U restoranu hotela “Omorika” svi obroci su na bazi švedskog stola: • Doručak od 07:30 do 10:00 sati • Ručak od 12:00 do 14:00 sati • Večera od 17:30 do 20:00 sati

Aperitiv bar: • Od 07:00 do 23:00 sati

Bazen: • Od 10:00 do 13:00 sati i • Od 16:00 do 19:00 sati (po potrebi se može organizovati i noćno kupanje od 20:00 do 23:00 sati)

Sauna: • Od 10:00 do 13:00 sati i • Od 16:00 do 19:00 sati (u sezoni i od 20:00 do 23:00 sati)

Trim sala (teretana) i kuglana • od 08:00 do 21:00 sat

Ambulanta: – prema istaknutom rasporedu rada Biblioteka, Salon lepote, Frizerski salon i Dečija soba rade prema istaknutom rasporedu i u sezoni.

Piknik hotela „Omorika“ u letnjim mesecima u predivnom ambijentu borova nudi pečenje sa ražnja i kuvana jela iz zemljanih posuda.

 rezevisi

[end_tabset]

Kako rezervisati?
Vašu rezervaciju možete izvršiti putem slanja upitnika, slanjem e-maila ili telefonskim pozivom na broj 021525424.
Ukoliko želite da rezervaciju izvršite putem e-maila, nakon odabira objekta na našoj stranici proverite njegovu raspoloživost i popunite ponuđeni obrazac zahteva sa Vašim ličnim podacima, brojem telefona i datumom dolaska i odlaska. Vrlo brzo nakon slanja obrasca od nas ćete dobiti odgovor sa potvrdom i tek tada će Vaša rezevacija postati važeća.
Želite da otkažete rezervaciju?
Otkazivanje Vaše rezervacije možete izvršiti isključivo u pismenoj formi, to jest slanjem e-maila. Molimo Vas da rezervaciju otkažete blagovremeno. Ukoliko ste uplatili avans ili aranžman u celosti, prilikom otkazivanja rezervacije davalac usluge ima pravo da zadrži određena sredstva na ime stvarnih troškova.
Uslovi i način plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana;
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
    platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres);
  • 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.