1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

Hotel OLIMP Zlatibor

hotel Olimp Zlatibor (3)

Hotel OLIMP Zlatibor nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost. Hotel za svaki dan u godini, prava oaza mira i opuštanja.

[su_tabs vertical=”yes”][su_tab title=”Cenovnik”]

Cenovnik – hotel OLIMP Zlatibor

Hotel OLIMP Zlatibor

[/su_tab]

[su_tab title=”Galerija”]

Galerija – hotel OLIMP Zlatibor

[/su_tab]

[su_tab title=”Sadrzaj”]

Sadržaj i opis smeštaja – hotel OLIMP Zlatibor

Prilikom ulaska u hotel dočekaće Vas prostran i prijatan ambijent hola u čijem je sastavu bar sa velikim kaminom koji upotpunjuje prostor toplinom stvarjući živopisnu atmosferu planinske kuće.
Restoran internacionalne i domaće kuhinje raspolaže sa 140 mesta. Topla atmosfera i moderan enterijer čine ovaj prostor pogodnim za razne namene, od poslovnih i porodičnih ručkova do raznih svečanosti po Vašem izboru.
Kamin bar sa 30 mesta je jedan od najomiljenijih prostora u hotelu. Uz kamin i pucketanje vatre možete uživati ispijajući jutarnju kafu ili neko drugo posluženje iz našeg bogatog menija. Postavka je takva da se vrlo lako može pretvoriti u restoran od 30 mesta.
U toku letnjih meseci kada su otvoreni veliki olimpijski i dečiji bazen, na raspolaganju Vam je letnja bašta i restoran u kojima se možete osvežiti i obedovati. Osetite leto na planini u prijatnom i komfornom okruženju hotela Olimp.
Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen sa restoranom predstavljaju u letnjim mesecima jedinstveno mesto za opuštanje. Njihova jedinstvenost je u tome što su napunjeni prirodnom izvorskom – magnezijumskom vodom sa niskim sadržajem natrijuma iz bunara koji se nalazi u dvoršitu hotela Olimp. U letnjim mesecima to je vrlo posećno mesto i na raspolaganju je određenom broju gostiju koji nisu smešteni u hotelu.
Moderno su uređeni, po najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, ozvučeni ambijentalnom muzikom, sa masivnim drvenim ležaljkama uz solarno dogrevanje vode.

KAPACITET

– 33 sobe – lux + standard lux + standard sobe
– 7 apartmana – 6 apartmana + apartman Olimp
– 1 rezidencija

Dvokrevetne sobe – lux

Sobe su opremljene modernim nameštajem, vrlo komforne, sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Udobnost i toplina je zaista nešto što krasi ovaj smeštaj. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.

Dvokrevetne sobe – standard plus

Sobe su opremljene modernim nameštajem, površine od 26 do 30 metara kvadratnih i nešto manjim kupatilom u odnosu na lux sobe. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.

Dvokrevetne sobe – standard

Sobe su opremljene klasičnim nameštajem, takođe su vrlo komforne sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Većina ima terase sa kojih se pruža pogled na zlatiborske krajolike.

Porodicne sobe – lux

Idealan smeštaj za porodicu, sa dve moderno opremljene sobe. Raspolažu istom opremom kao i dvokrevetne sobe iz kategorije lux.

Rezidencija

Rezidencija poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak i kuhinju.

Apartmani

Apartmani, sa jednom ili dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom, sa kvadraturom od 50 do 80 metara kvadratnih. Opremljeni su sa kompletnim mobilijarom potrebnim za fukcionisanje više osoba.

Apartman Olimp

Posebno izdvajamo apartman Olimp sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i odvojenim wc-om. Pun komfor dostojan imena hotela.

[/su_tab]

[su_tab title=”Rezerviši”]

[CP_EASY_FORM_WILL_APPEAR_HERE]

[/su_tab][/su_tabs]