1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

Hotel BELI BOR Tara

hotel BELI BOR Tara 2

Hotel BELI BOR Tara je smešten u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km. Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza.
Raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba. Pored restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i diskoteku. Kongresna sala i nekoliko manjih sala su opremljene potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja.

[nggallery id=3]

cenovnik hotel Beli bor Tara

Cene su izražene u dinarima, po osobi, po danu.

Deca do tri godine ne plaćaju boravak ukoliko ne koriste ništa, a deca od 3 do 10 godina plaćaju: -70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu, -50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja.

U cenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje što se plaća posebno. Gosti hotela ne plaćaju korišćenje bazena, saune i teretane. Za hotel „Beli Bor“ odobravamo poseban popust – besplatan boravak za drugo dete do 10 godina.

Bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela.

Pored hotela su dva ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište, tri košarkaška terena i pomoćni fudbalski travnati teren kao i dva teniska terena sa čvrstom podlogom što naš hotel čini idealnim mestom za organizovanje sportskih kampova. Letnje učionice pored hotela se koriste kao učionice i radionice organizovanih škola i nastave u prirodi.

Poslednjih godina hotel „Beli Bor“ je domaćin letnjeg boravka dece iz humanitarne organizacije „Naša Srbija“. Za potrebe te Škole prijateljstva i boravka ostale dece na rekreativnoj nastavi, podignut je dečiji Drven-grad, koji čini osam paviljona pogodnih za izvođenje kurseva, radionica i kulturno-zabavnih programa.

U restoranu hotela “Beli Bor”: – Doručak od 07:30 do 09:30 sati – Ručak od 12:00 do 14:00 sati – Večera od 18:00 do 20:00 sati

rezevisi

[end_tabset]