1 2 3 4 5
021.525424 info@banje.info

Hotel ZDRAVLJAK Sokobanja

Hotel “Zdravljak” Sokobanja se nalazi u neposrednoj blizini autobuske stanice, pored same obale pitome reke Moravice.Tradicionalna gostoljubivost ugostiteljskih radnika, ambijent i usluge čine Hotel “Zdravljak” centralnim objektom turističke ponude Sokobanje. Sa 396 postelja, 6 aparmana i ostalim sadržajima to je hotel najvećeg kapaciteta i najraznovrsnije ponude. U restoranima imate brojne kvalitetne specijalitete raznih svetskih kuhinja uz specijalne zahteve svih ukusa i gastronomskih trendova.

Osim velikog bogatsva Sokobanje sa brojnim trim stazama, sportski tereni Hotela “Zdravljak” nude širok spektar mogućnosti za rekreaciju.
Sa zadovoljstvom možete koristiti bazene (mali ili veliki), kuglanu, streljanu, a kada je reč o otvorenim sportskim terenima koji se prostiru oko hotela, na raspolaganju su vam: fudbalski travnati, dva terena za mali fudbal koji se mogu pretvoriti u košarkaški uz pomoć pokretnih koševa, 3 košarkaška terena, jedan sa rasvetom za noćne utakmice, 4 teniska, tereni za odbojku i odbojku na pesku.

[nggallery id=14]

OBJEKAT 1/2 1/3 1/1 A
  PA PA PA PA
“ZDRAVLJAK”*** – standardni deo 2.300 2.300 2.900
“ZDRAVLJAK”*** – renovirani deo – ren. deo – klima 2.600 2.900 2.600 3.200 3.500 7.000

Uslovi smeštaja – Date cene su na bazi punog pansiona po osobi dnevno – Polupansion se umanjuje za  10% – Noćenje sa doručkom se umanjuje  za 15% – Cena pansiona za penzionere niža je za 10% od cene pansiona – Deca do 3 godine imaju besplatan boravak – Deca do 10 godina u zajedničkom ležaju plaćaju 50% cene pansiona u 1/2 sobi – Deca do 10 godina u posebnom ležaju plaćaju 70% cene pansiona u 1/2 sobi – Boraviša taksa – 70  dinara – odrasli,deca 7 – 15 godina – 35 dinara – po odluci SO Sokobanja – Osiguranje – 10 dinara dnevno

Restoran i aperitiv bar Restoran u Hotelu “Zdravljak” raspolaže sa 720 , a Hotel “Turist” sa 250 mesta. Sale restorana osim suštinske namene pružaju širok spektar mogućnosti za druženje i zabavu po želji gostiju.

Kongresna sala Kongresna sala je mesto održavanja redovnih kongresa, seminara, simpozijuma i prezentacija. Raspolaže sa 210 mesta, poseduje video bim i projektor, grafoskop i ozvučenje. Pored nje nalaze se još dve manje sale sa 50 mesta koje omogućavaju rad u sekcijama.

Sportski tereni Radničke sportske igre, škole košarke i fudbala i pripreme sportista se održavaju u svim sezonama.

Bazeni Na raspolaganju su vam dva zatvorena bazena; U manjem bazenu  se nalazi blago radioaktivna voda, dok je drugi, poluolimpijski bazen namenjen uživanju i relaksaciji gostima sportistima i dobrim plivačima.

Sauna i masaza Svi će primetiti vaš novi lepši izgled i svežinu posle odmora i relaksacije u sauni. Takođe, masaža vam je stalno na rapolaganju.

Teretana, streljana i kuglana Za dobar sportski provod sa društvom postoji kuglana. Pogodna je za organizovane turnire kuglanja. Poseduje dve staze i centralni računar na kome se evidentiraju i sumiraju rezultati.

 

rezevisi

 

[end_tabset]