Terme Lasko Slovenija

Terme Lasko Slovenija

Terme Laško Slovenija
Terme Laško Slovenija

Terme Laško Slovenija. Termalni centar Laško je jedan od najstarijih termalnih centara u Sloveniji. Poznavali su ga još rimski legionari, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem XIX veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austro-ugarskog cara Franje Josipa I.
Prirodno bogatsko je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C, a programi su predviđeni za sve one koji osećaju posledice savremenog i stresnog načina života.
Danas je Terme Laško savremeni centar zdravstvenog turizma u čijem se sastavu nalazi „wellness centar“ sa najmodernijim spa, sauna i termalnim centrima.
Pored zabave koju vam nudi veliki broj restorana i kafea, možete se rekreirati na dobro označenim biciklističkim i pešačkim stazama, uz tenis, stoni tenis, lov i ribolov, ili uz poslepodnevnu rekreaciju na velikom broju zatvorenih i otvorenih bazena sa đakuzijima.

Terme Lasko
Terme Lasko
CenovnikAutobuski prevozRezervacija

Cenovnik Terme Laško

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Ponuda putnog osiguranja …

Ponude za Terme u Sloveniji…

Autobuske karte SLOVENIJA

Autobuske karte SLOVENIJAAutobuske karte Slovenija možete rezervisati i kupiti kod nas. Autobuska linija za Sloveniju saobraća sa polaskom iz Beograda do mesta Ljubljana, Novo mesto, Čatež, Maribor i Ptuj, sredom i nedeljom, modernim turističkim autobusima. Pogledajte ponudu…

[CP_EASY_FORM_WILL_APPEAR_HERE]